محل تبلیغات شما

#كیك باقلوای پسته ای

بسیار لطیف و خوش عطر

.

٥عدد تخم مرغ رو با دو لیوان شكر با كمی وانیل ،با همزن حدود ٨الی ده دقیقه همزده،

بعد سه پیمانه آرد (سرخالی)و یك ق غ پكینگپودر رو الك كرده به مواد اضافه كرده،خوب مخلوط میكنیم

سپس یك لیوان شیر ولرم رو با یك لیوان (سرخالی)روغن مایع با هم یكی كرده و به مواد اضافه كرده كامل همزده،در آخر حدود یك فنجان پودر پسته (٥٠گرم)اضافه و بعد داخل قالب یا ظرف پیركس ریخته ،برای ٤٠ الی ٤٥ دقیقه در فر با دمای ١٨٠میذاریم كه آماده شه

.

.

⭐️برای شربت داخل كیك:

.

بعد از پختن و سرد شدن كیك،به اندازه های دلخواه كیك رو برش داده،بعد یك (فنجان )سرخالی شكر رو با یك (فنجان)اب بذارید روی حرارت تا حدودا ٥ دقیقه بجوشه،بعد یك ق چ پودر هل اضاف كنید و

بعد از كمی خنك شدن روی تمامی سطح كیك بریزید و

تزیین كنید

. ⭐️میتونید مقدار پسته برای داخل كیك رو كمتر كنید و در صورت تمایل از كمی رنگ سبز در مرحله اخر داخل كیك ،استفاده كنید . .

⭐️برای این كیك رسپی های مختلفی هست

به ️میزان شكر و آب برای شربت دقت كنید كه پیمانه فنجان است

@ashpazz

کیک باقلوا پسته ای

یك ,كیك ,رو ,كنید ,فنجان ,پسته ,رو با ,یك فنجان ,داخل كیك ,مواد اضافه ,به مواد

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

یو پی اس ایران معرفی و آثار معرق استاد ریاحی وبلاگ حسین زین الدینی میمند Shanika's receptions نمایندگی svobsorichcons myasosipi 313 رهرو - آخرالزمان و ظهور صدور گواهینامه ایزو معتبر sieclicapse